woensdag 24 juli 2013

Zondag 21 juli.

Ontbijt: Ei met ham. 

- 1 ei
- 30 gram magere hesp
- tomaat
- champignons
- koffielepel olijfolie
- geraspte kaas light



Middageten: Broodje met hesp.

- 100 gram stokbrood
- 40 gram magere hesp
- 10 gram cocktailsaus
- sla
- tomaat
 

Tussendoortje: Solero.

Met het enorm warme weer, lag niet enkel onze nieuwe koning te puffen door de hitte. Ik was vandaag gaan helpen op de Kiezelfeesten in Maasmechelen, en ook daar scheen de zon op haar best. 

Naast het drinken van water, koelen ook ijsjes af. Jazeker. Op goed geluk, ik had mijn boodschappengids niet bij, heb ik een solero gekozen. En al bij al bleek dat nog een heel goede keuze van ijsjes te zijn. Er zitten maar 3 punten in (vergeleken met een Magnum = 8!)

 

Avondeten: Barbecue. 

- koude pasta
- sla
- tomaat
- komkommer
- stokbrood
- mayonaise
- scampi
- kip 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten