Ontbijt: Spiegelei met brood.
- 30 gram brood
- 2 eieren
- 1 koffielepel olie
- tomaat
- banaan
Middageten: Brood met rauwkost.
- 75 gram brood
- becel
- 30 gram kalkoenfilet
- rauwkost
Tussendoortje: Warme wafel met suiker.
Een vriendin van mij werkt in een eetzaak, en we gingen haar bezoeken. Je kan moeilijk niets nemen, en enkel hey gaan zeggen. Ik had een wafel genomen.
Avondeten: Mosselen met aardappeltjes.
- 600 gram mosselen in schelp
- 200 gram aardappelen
- dressing
De tijd van de Zeeuwse mosselen is weer aangebroken, en daar moet van geprofiteerd worden. Mosselen is iets als een nonstopfood. Je mag er een berg van eten, en er zitten bijna geen punten in. Ze waren nature gemaakt, gewoon met selder en ajuin.
Mijn aardappeltjes had ik gemaakt in de microgolfoven, gewoon een paar gaatjes in prikken, enkele minuutjes in de micro. Dan heb je een aardappel zoals die op de barbecue.
Er was ook een mosterddressing om de mosseltjes in de doppen, ik heb er voor de zekerheid genoeg punten voor geteld. Maar lekker, écht lekker!
Avondsnack: Kersen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten