Daar waar de ene kant van mijn boterham soms volledig nog slap is, zo krokant is ie aan de andere kant. Zo krokant dat er brokken van af vallen. De haatliefde relatie met de broodrooster zet zich naarstig verder.
Middageten: Toast americain.
's Middags was ik iets gaan eten bij de zaak Vangrootloon. Eerst moest ik een toog vol met lekkere slagroomgebakjes passeren om me aan een tafeltje te kunnen zetten, maar ik ben er geraakt zonder te veel problemen.
Na wat innerlijke beraadslaging heb ik gekozen voor een toast americain. Ik weet dat préparé op zich niet zo heel veel punten is, en hoe erg kan het brood zijn waar het op ligt.
Ik had dan ook nog eens het geluk dat de helft van het bord gevuld was met rauwkost, en dat er geen dressing over gedaan was. Ik had wel een potje met mayonaise gekregen en een potje met bieslookdressing. Ik vind het fijn als er nog geen saus onder de salade zit. Ik heb uiteindelijk wat bieslookdressing over mijn sla gedaan.
Avondeten: Stokbrood met kip.
Ik was 's avonds gehaast, dus ik heb niet zelf kunnen koken. In plaats daarvan heb ik gewoon vanalles op een bord gegooid en het opgegeten zoals het was.
Wat kerstomaatjes, wat paprika's en een stukje gebakken kip. Soms moet het niet meer zijn, of niet specialer. Als ik tijd gehad had, had ik waarschijnlijk een pasta gemaakt met de groentjes en de kip eronder. In plaats daarvan heb ik het koud gegeten met een stukje stokbrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten