dinsdag 13 augustus 2013

Maandag 12 augustus.

Ontbijt: Cornflakes met bananenpap. 

Als je ooit te veel bananen hebt, ze moeten op of ze zijn bruin aan het worden: Je kan dat perfect invriezen. Je moet de schil eraf doen, en in stukken snijden. Kan perfect ook weer ontdooien (voor in smoothies of papjes!).

Ik had een extra item nodig bij mijn gewone cornflakes, dus had ik enkele stukken banaan ontdooid. Dat heb ik geplet onder mijn magere melk, en daarop mijn cornflakes dan. Ik hoor sommigen al denken 'eikes' of 'wat een geknoei'. But you should try it!









Middageten: Pasta met curry en paprika. 

- 150 gram pasta
- currysaus
- 1 puntpaprika

In tijden van een legere frigo moet je al eens creatiever (studentikozer) zijn. Het brood was ook op, dus heb ik een klets pasta met currysaus gemengd. Daaronder heb ik een puntpaprika gesneden. Het is zo iets eenvoudig, maar anderzijds: Het kan er mee door! 
 

Avondeten: Stokbrood met kip & kaas. 

Eindelijk zijn we gaan winkelen! En we hebben nu weer voldoende om deftige maaltijden mee te maken. Omdat we vrij laat waren gaan winkelen, hebben we niet meer gekookt 's avonds. 


Een stuk kip (het vel was voor de kat), met stokbrood. Op het stokbrood was becel gedaan, zodat ik mijn plantaardige vetstoffen ook zou hebben voor vandaag. Het rode op de foto, is rode pestokaas. Dat had ik in Amsterdam ontzettend veel gegeten, het is echt een lekkere kaas. Die hadden we in de Carrefour gevonden. Ik kon het natuurlijk niet laten liggen. Ook een stuk Brie vulde mijn maaltijd aan.

Eenvoudig, maar ideaal als er niet gekookt moet worden.    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten