- 40 gram Kellogg's (Special K, de nieuwe!)
- 200 ml amandelmelk
- appelsien
Ik ben de laatste persoon op aarde om reclame voor Kellogg's te maken. Het is alsof je pure suiker eet, dus dat is verre van goed. Maar de verleiding werd enorm sterk sinds er in de Flair een gratis doosje van de nieuwe Kellogg's zat. Volkoren granen. En ik vond het echt wel lekker. In combinatie met de amandelmelk echt heerlijk. Ik dacht niet genoeg te hebben van zo een klein hoopje cornflakes, dus heb ik ook nog een appelsien gegeten!
Middageten: Cannelloni met tonijn en groenten.
- 3 cannelloni
- 100 gram tonijn
- paprika
- champignons
- lente-ui
- courgette
- 40 gram geraspte kaas light
- 50 gram brood
Ik heb nog niet zo lang geleden ontdekt hoe makkelijk en lekker het is om cannelloni te maken. Ik ben gek op lasagne, en een portie cannelloni komt zeker in de buurt daarvan.
Je ziet het, in de vakantie heb ik meer tijd om met eten te knoeien of nieuwe dingen uit te proberen. Ik ga nog veel cannelloni maken, met alles wat er nog in de frigo ligt!
De cannelloni had ik opgevuld met tonijn en champignons, de saus zit vol met paprika en ook champignons en wat courgette.
Avondeten: Gewokte rijst.
- 150 gram rijst
- sojascheuten
- 100 gram kipfilet
- paprika
- 3 eetlepels room van 4% vetgehalte
- champignons
- sojasaus
- zoetzure saus
Wokken is voor mij 'alles wat nog in de frigo ligt in de pan kappen tot een lekker gerechtje'. Het ziet er op de foto niet geweldig uit, maar het was wel enorm lekker. De groenten die op moesten heb ik versneden en lichtjes knapperig gewokt.
Ik wilde geen droge wok, dus had ik er wat room onder gedaan en dat nog verder gekookt met chilisaus. Het was lekker, wel wennen want room en chilisaus gaan niet zo heel goed samen :p
Maar voor mij is het belangrijkste dat ik een goede portie groenten in mijn eten heb!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten